Spitec Oy – suomalaista perheyrittäjyyttä

Spitec Oy on kiinnitystekniikan asiantuntija, maahantuoja ja erikoistukkuliike. Toimimme asiakkaidemme yhteistyökumppanina ammattitaidolla, luotettavasti ja kilpailukykyisin laatutuottein. Myymälämme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Palvelualueemme on koko Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Visiomme

Ammattitaitoisella ja ennakoivalla yhteistyöllä kustannustehokkaampia ja laadukkaampia
rakennusteknisiä ratkaisuja!

Olemme Suomen paras rakennusalan tekninen tukkuliike, sillä olemme enemmän kuin
toimittaja ja enemmän kuin työpaikka – olemme yhtä perhettä!

Arvomme

Ammattitaidolla – Olemme konsultoiva myyntiorganisaatio, joka tuntee tuotteet, työmaiden työvaiheet ja asiakkaan kohtaamat arkipäivän haasteet ja voimme tarjota niihin ratkaisut.

Yhteistyöllä – Yhteistyön tarkoitus on kehittää ja parantaa kaikkien osapuolien kannattavuutta ja tehokkuutta. Yhteistyö mahdollistaa kustannustehokkuuden koko ketjussa ja luo molemminpuolista kilpailuetua. Spitec on yhteistyökumppani!

Luotettavasti ja läpinäkyvästi – Raportointi ja seurantajärjestelmän ansiota toimintamme on helposti todennettavissa ja siten läpinäkyvää. Harjoitamme liiketoimintaa rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja eettisesti hyväksytysti.

Laadukkaasti – Tuotevalikoimamme on suunniteltu rakennusalan ammattilaisille. Panostamme tuotevalikoimassamme laatuun ja saatavuuteen. Meille on kunnia-asia kyetä seisomaan tuotteidemme laadun takana.

Joustavasti – Itsenäisenä kotimaisena perheyrityksenä olemme ketterä mukautumaan ja muovaamaan prosessejamme vastaamaan asiakkaidemme kulloisiakin tarpeita.

Yhteistyön voimalla

Me Spitecissä uskomme yhteistyösuhteeseen perinteisen asiakassuhteen sijaan. Yhteistyö perustuu haluun tehdä yhdessä ja uskoon siitä, että yhdessä olemme ja saavutamme enemmän. Olemme itsenäinen suomalainen perheyritys, mikä mahdollistaa ketterän toiminnan ja nopean reagoinnin alati muuttuvassa maailmantilanteessa ja siksi ihanteellinen yhteistyökumppani rakentamisen ammattilaisille.

Meille yhteistyö tarkoittaa sitä, että yhteen hiileen puhaltamalla saavutetaan tuloksia, joihin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Yhteistyötä tulee aina tarkastella ja arvioida kokonaisuutena ja sen tulee olla kannattavaa kaikille osapuolille. Me haluamme kasvaa yhdessä asiakkaan kanssa ja se edellyttää jatkuvaa vuoropuhelua ja tiedonjakoa. Yhteistyön kautta me tunnemme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeet ja varmistamme, että oikeat tuotteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa. Se koskee niin valmistajia, tukkureita kuin laitetoimittajiamme. Tiivis yhteistyö sidosryhmiemme kanssa on voimavara, josta hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme.

Vastuullinen Spitec

Me Spitec Oy:ssä olemme sitoutuneet rakentamaan parempaa huomista. Kaikella toiminnallamme on vaikutus ja me haluamme, että se vaikutus on mahdollisimman positiivinen. Olemme sitoutuneet kehittämään yrityksemme liiketoimintaa vastuullisemmaksi huomioiden taloudellisen, ympäristöllisen ja sosiaalisen vastuumme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan resurssitehokkuuttamme ja minimoimaan liiketoimintamme kielteiset ympäristövaikutukset.

LUE LISÄÄ

Toimialamme

Uudisrakentaminen

Laaja ja laadukas valikoima tuotteita perustusvaiheesta viimeistelyyn.

Julkisivusaneeraukset

Julkisivusaneerauksen kiinnikkeiden ja tarvikkeiden erikoisliike ja asiantuntija.

Linjasaneeraus ja korjausrakentaminen

Saneerauskohteiden luotettava yhteistyökumppani kaikkiin työvaiheisiin.

Infrarakentaminen

Infrarakentamisen poraus-, sahaus- ja kiinnitystekniikan erikoisliike.

LVIS-rakentaminen

Monipuolinen tuotevalikoima LVIS-urakoitsijoiden kiinnitysteknisiin tarpeisiin.

Tukku- ja jälleenmyynti

Maahantuomiemme ja valmistuttamiemme tuotteiden tukkuri jälleenmyyjille ja vuokraamoille.