Työmaatoimitukset ja rahtimaksut:
Tarjoamme asiakkaidemme tilauksille kuljetuspalvelun ja toimitukset omilla jakeluautoillamme vaivattomasti suoraan työmaalle jopa saman päivän aikana. Normaali toimitusaika varastotuotteillemme on 2 – 24h ja toimitustuotteille 12 – 72h tai erillisen sopimuksen mukaan. Mittatilaus- tai erikoistuotteilla toimitusaika määräytyy valmistajan antaman toimitusajan mukaan. Emme vastaa meistä riippumattomista toimitusaikojen muutoksista.

Jakeluautomme toimittavat asiakkaidemme tilauksia työmaille aamu- ja iltapäivätoimituksina normaali aukioloaikamme puitteissa. Tarkemmat paikkakuntakohtaiset aikataulut sekä tilauksesi toimitusajan saat lähimmästä Spitecin toimipisteestä. Pikatoimitukseksi luetaan toimitukset, jotka asiakkaan erillisestä pyynnöstä toimitetaan alle 2 tunnissa työmaalle ja joiden vuoksi suunniteltu aamu- tai iltapäivätoimitusten ajojärjestely muutetaan.

Toimitus-, rahti- ja pakkauskulut veloitetaan voimassa olevan hinnaston tai erillisen sopimuksen mukaan.

Normaalipakkaukset veloituksetta, EUR-lava 12,00 eur, teholava 6,00 eur ja lavakaulus 10,00 eur (alv 0 %).

Toimitukset ja lähetykset vakuutetaan asiakkaan lukuun siitä erikseen sovittaessa.

Pientilaukset:
Alle 50,00 euron (alv 0 %) tilauksista emme myönnä erillisiä alennuksia ja pientoimituslisä on 9,50 euroa (alv 0 %). Ei koske varaosia eikä jälkitoimituksia.

Palautukset:
Toimitustuotteilla ja erikoisvalmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kaikista muista vaihdoista tai palautuksista sovitaan erikseen. Sovituista palautuksista, jotka tapahtuvat Spitec Oy:stä johtumattomista syistä, hyvitämme 80 % tuotteen nettohinnasta. Toimitus- ja rahtimaksuja ei tällöin hyvitetä ja asiakas vastaa mahdollisista palautuskustannuksista.

Reklamaatiot:
Toimituksia ja laskutusta koskevat reklamaatiot on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran/laskun vastaanottamisesta.
Emme vastaa asiakkaan tilauksesta erikseen maalattujen tuotteiden maalauksesta. Erikseen maalattujen tuotteiden maalauksesta vastaa maalauksen suorittanut yritys omien toimitusehtojensa mukaisesti.

Tilimyynti:
Asiakastilin avaaminen tapahtuu täyttämällä sähköinen tilinavauskaavake, jonka allekirjoittaa yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen käyttäen vahvaa tunnistautumista. Linkin tilinavauskaavakkeeseen voi pyytää sähköpostilla osoitteesta reskontra@spitec.fi tai vastuumyyjän kautta. Spitec Oy vastaanottaa jatkossa ainoastaan sähköisiä tilinavauksia. Kaikkien asiakkaiden luottotiedot tarkastetaan, riskiluokitetaan ja asetetaan luottovalvontaan Bisnoden RiskGuardian Suiten kautta. Spitec Oy pidättää oikeuden sulkea asiakastili tai asettaa se väliaikaiseen myyntikieltoon ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakas voi määrittää erikseen yrityksensä osto-oikeutetut henkilöt. Lista henkilöistä tulee toimittaa osoitteeseen reskontra@spitec.fi tai kirjallisesti Spitec Oy:n myymälään. Asiakas vastaa siitä, että toimittaa ajantasaiset tiedot. Tarkemmat laskutusohjeet voi toimittaa sähköpostilla reskontra@spitec.fi.

Muut maksutavat:
Kaikissa toimipisteissämme on mahdollisuus maksaa ostoksensa Visa Credit, Debit ja Electron sekä Mastercard Credit, Debit ja Maestro -korteilla. Voimme toimittaa myös ennakkolaskun, jolloin tavara on noudettavissa tai toimitetaan asiakkaalle, kun ennakkolasku näkyy järjestelmässämme suoritettuna. Muilla maksutavoilla maksettaessa on huomioitava, ettei tuotteillamme ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Myyntiehdot:
Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot (TK Yleiset 2010)
Toimitusehdot voimassa 5.10.2022 alkaen ja ovat voimassa toistaiseksi.