Spitec Työnantajana

Spitec Oy on vuonna 2003 perustettu kiinnitystekniikan asiantuntija, maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Kannamme ylpeyttä suomalaisesta, itsenäisestä perheyrittäjyydestämme, joka mahdollistaa ketterän toiminnan ja nopean reagoinnin alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Toimimme asiakkaidemme yhteistyökumppanina ja toimintamme peruspilareina ovat ammattitaito, luotettavuus ja kilpailukykyiset laatutuotteet.

Spitec on enemmän kuin työpaikka, me olemme vakavarainen perheyritys, jossa perhekeskeisyys ohjaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamista, minkä uskomme olevan avain menestykseen ja hyvään työuraan. Uskomme vakaasti siihen, että työyhteisömme kollektiivisella hyvinvoinnilla voimme luoda parhaita mahdollisia tuloksia. Tuemme työntekijöidemme vapaa-aikaa ja hyvinvointia e-passin Flexin kautta, joka on kohdennettavissa liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Lisäksi lakisääteinen työterveys on laajennettu terveysturvavakuutuksella ja laajennetulla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Työelämä Spitecissä

Spitecin työtekijät työskentelevät joko myynnin, työmaapalveluiden tai hallinnon tiimissä ja kaikki tekevät tiivistä yhteistyötä. Jokaisella työtekijällä on tärkeä rooli osana Spitecin toimintaprosessia ja onnistuminen edellyttää saumatonta yhteistyötä tiimien välillä. Jokaisella on oma vastuualueensa, mutta tarpeen tullen autamme toinen toisiamme, jotta homma toimii – Yhdessä olemme enemmän!

Meidän mielestämme onnistuminen tiiminä edellyttää:

  • Selkeää kuvaa kunkin tiimiläisen vastuualueista ja tehtävistä.
  • Tavoitteellista ja suunnitelmallista toimintaa.
  • Vahvaa itsensäjohtamiskulttuuria.
  • Tietoon perustuvaa johtamista.
  • Asiantuntijuutta.
  • Yhteistyötä niin työntekijöiden, asiakkaiden, toimittajien kuin muiden sidosryhmien kanssa.
  • Joustavuutta, vapautta ja vastuuta.
  • Rohkeutta, sisukkuutta ja halua menestyä.

Työura Spitecissä

Haluamme olla työnantajana pitkäaikainen ja että voimme edistää työntekijöidemme urakehitystä. Meillä pisimpään työuraa tehneistä työntekijöistä ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Luonnollisesti Spitecin toiminta-alueen laajentumisen ja yrityksen kasvun myötä yritykseen on rekrytoitu jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Meillä on mahdollista kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja edistyä työuralla. Meillä on työntekijöitä, jotka ovat aloittaneet työuransa esimerkiksi autonkuljettajana ja edenneet siitä myymälänhoitajan ja myynnin tehtäviin, myyntiedustajia, jotka ovat edenneet aluepäällikön tehtäviin ja hallinnon puolella aina assistentista johtotehtäviin. Siinä, missä haemme ammattiosaamista jatkuvasti Spitecin ulkopuolelta, pyrimme edistämään myös henkilökuntamme osaamista ja urakehitystä talon sisällä. Meillä työntekijöillä on mahdollista oppia työn ohella oppisopimuksella niin myynnin kuin myös hallinnollisten aihealueiden tiimoilta. Lisäksi kannustamme työntekijöiden omaa kehitystä esimerkiksi ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisessa muun muassa tukemalla koulutusta joustavilla työajoilla ja lisäksi osallistumalla työnantajana vaadittuihin kouluprojekteihin ja lopputöihin. Työntekijämme osallistuvat kursseille ja seminaareihin ylläpitääkseen ja kartuttaakseen ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Miten meille voi hakea

Ilmoitamme aina avoimet työpaikat kotisivuiltamme. Vaikka meillä ei olisi avoinna työpaikkaa, etsimme jatkuvasti myynnin ammattilaisia riveihimme. Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@spitec.fi. Haluamme tietää, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö työskentelemään meidän yrityksessämme, mitä kilpailuetua ja lisäarvoa sinä toisit yrityksellemme ja työyhteisöllemme. Hakemus on vapaamuotoinen. Hakemuksen tulee olla juuri sinun näköisesi.

Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja Helsinkiin

Haluamme kasvattaa toimintaamme ja vahvistaa myyntitiimiä pääkaupunkiseudulla.

LUE LISÄÄ