Palvelumme

Palvelumme on jaettu kahteen kategoriaan – yleiset palvelut ja yhteistyökumppaneille suunnatut palvelut. Näiden lisäksi asiakkaillamme on käytössään myös tuotteidemme valmistajien tarjoamat palvelut. Joustavana organisaationa meillä on myös mahdollisuus räätälöidä palveluita yhteistyökumppaneiden tarpeisiin sopiviksi

Myymälät

Noutomyymälämme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä, Tampereen Nekalassa, Turun Orikedolla, Jyväskylän Seppälässä ja Oulun Limingantullissa. Myymälöistämme saatte asiantuntevaa palvelua ja myös kahvia on aina tarjolla.

Myymälämme ovat avoinna arkipäivisin klo 7-16. Tervetuloa käymään!

Kuljetukset työmaille

Tarjoamme asiakkaillemme edulliset tavarantoimitukset työmaille pääkaupunkiseudulla, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Oulun alueilla omilla kuljetusautoillamme. Tavarat toimitetaan nopeasti ja varmasti.

Panostamme sähköisiin kuljetuksiin – Kesäkuussa 2023 jo yli puolet kuljetuskalustostamme toimittaa tavarat työmaallenne ekologisemmin sähköllä.

Toimitukset muualle Suomeen

Toimitamme tavaraa kaikkialle Suomessa joko Kaukokiidon tai Postin välityksellä tai asiakkaan sopimushuolitsijaa käyttäen. Rahti veloitetaan Spitecin voimassa olevan toimitushinnaston mukaisesti. Normaalisti toimitukset ovat asiakkaalla seuraavana päivänä tilauksesta. Kiireellisissä tapauksissa käytämme pikakuljetuksia.

Asiantuntijapalvelut

Kiinnitystekniikan asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme ongelmatilanteissa. Tehtävämme on ylläpitää jatkuvasti tietotaitoamme, jotta asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset kiinnitysratkaisut. Asiantuntijoidemme ammattitaitoisten ratkaisujen avulla asiakkaidemme on mahdollisuus säästää sekä kustannuksissa että työajoissa.

Käyttökoulutukset

Annamme tuotteillemme tarvittavan käyttökoulutuksen joko toimipisteissämme tai asiakkaan luona erikseen sovittuna aikana. Laadukas tuote on hyvä vain silloin, kun sitä osataan käyttää oikein. Käyttökoulutukset parantavat lisäksi työturvallisuutta ja vältytään asennusvirheiltä.

Huoltopalvelut

Välitämme meiltä hankituille koneille huoltopalveluita. Laitteet huolletaan laitevalmistajien omissa huolloissa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä.

LISÄPALVELUT YHTEISTYÖKUMPPANEILLEMME

Suunnitteluapu

Tarjoamme asiakkaillemme yhdessä valmistajien ja toimittajien kanssa suunnitteluapua. Osalle tuotteista on mahdollista saada erilliset suunnitteluohjelmat ja -materiaalit, jotka on tarkoitettu suunnitelijoiden ja urakoitsijoiden käyttöön.

Ulosvetokokeet

Suoritamme kiinnikkeillemme ulosvetokokeita kalibroiduilla laitteilla pääkaupunkiseudulla, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Oulun alueilla. Laadimme ulosvetokokeista pöytäkirjat, jotka toimitamme sähköpostitse.

Kaappi- ja hyllytyspalvelut

Kaappipalvelun tarkoitus on tukea asiakkaan projektin tuottavuutta varmistamalla työmaan aikataulun kannalta kriittisten tarvikkeiden välitön saatavuus. Kaapin sisältö voidaan jakaa karkeasti vaihekohtaisiin ja läpi työmaan kuluviin tarvikkeisiin. Kaapin sisältöä päivitetään projektin edetessä yhdessä sopien. Kaappien täyttövälistä ja täytöistä sovitaan projektikohtaisesti ottaen huomioon työvaiheiden vaikutus kulutukseen. Laskutamme kaikki kaapin täytöt reaaliajassa, jotta työmaan kulujen ja kulutuksen seuranta olisi mahdollisimman läpinäkyvää. Spitec hyllyttää tuotteet asiakkaan puolesta.

Raportointipalvelut

Yhteistyössä tärkeää on tiedonjako. Olemme panostaneet viime vuosina erittäin paljon tiedolla johtamiseen ja informatiiviseen raportointiin, joka toimii tehokkaasti työmaahankintojen kehittämisen apuna. Tuottamamme raportit toimivat työmaan hankintojen ja johtamisen tukena. Lisäksi raportteja käytetään yhteistyön kehittämisen apuvälineenä.

Sähköiset tukipalvelut

Olemme viimeisten vuosien aikana investoineet laajalti toiminnanohjausjärjestelmämme kehittämiseen ja jatkuvasti kehitämme yhteistyökumppanien kanssa yhteisiä rajapintoja järjestelmiemme välillä. Olemme verkkokaupassamme panostaneet erityisesti käytettävyyteen, jotta se toimii hektisessä työmaa-arjessa helppona tilauskanavana.

Yhteistyöpalvelut

Teemme tiivistä yhteistyötä valmistajien kanssa, mikä mahdollistaa yhteistyöpalveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Yhteistyöpalveluina meiltä voi saada mm. palokatkokoulutukset, palokatkosuunnitelmat, laskentapalvelut, tuotekoulutukset, tuotedemot jne.